BTC için fiyat hedefi 35.000 $'a sabitlendi.

Bitcoin (BTC), 2 Nisan'da 28 bin dolar seviyesine tutunarak son on ayın en yüksek haftalık kapanışını gerçekleştirmeye devam ediyor. Piyasa analistleri, BTC fiyatının 30 bin doları aşması durumunda büyük bir likidite sıkışıklığı yaşanacağını ve bunun da daha fazla yükselişe yol açacağını öngörüyorlar.

BTC/USD çifti, Mart ayını 28.500 dolar civarında kapattıktan sonra hafta sonu boyunca nispeten istikrarlı bir seyir izledi. Mevcut yarılanma döngüsünün başlarında önemli bir direnç noktası olan mevcut ticaret bölgesi, boğaların üstesinden gelmesi gereken büyük bir engeli temsil ediyor. Bunu başarırlarsa, fiyat hedefleri 35.000 dolar işaretinin ötesine uzanabilir.

Twitter'da popüler bir hesap olan JACKIS, klasik grafik formasyonları konusunda uzman olmadığını ancak mevcut yapının Bitcoin için minimum 35.000 dolar fiyat hedefi verdiğini söyledi. Ayrıca, yukarıda olası bir sapma yaratmak için birçok stop-loss emrinin oturduğu 32.500 dolar seviyesinde yüksek bir kırılmanın güzel bir kombinasyon olduğunu belirtti.

Analist Matthew Hyland ise Bitcoin'in son iki yıldan fazla süredir en büyük direnç/destek seviyesinin altında konsolide olduğunu ve bunun kırılmasının yepyeni bir oyun anlamına gelebileceğini ifade etti. NASDAQ ve S&P'nin haftalık kapanışa güçlü girdiğini ve hisse senetleri/BTC için önemli kilometre taşları oluşturulmaya yakınken hala büyük karamsarlık ve inançsızlık olduğunu ekledi.

Byzantine General ise spot fiyatın hemen üzerindeki direncin kırılmasının bir likidasyonla sonuçlanacağını ve bunun da daha fazla yukarı yönlü ivmeye yol açacağını tahmin etti. "Sanki bir ayı çaresizce 29 bin ila 30 bin dolar bölgesini savunmaya çalışıyor gibi geliyor" diyen hesap, bu seviye kırıldığında büyük likiditelerin geleceğini düşündüğünü söyledi.

Ancak daha kısa zaman dilimlerinde, traderlar önceki kazançlarını pekiştirmek için haftalık kapanışı beklemekle yetindi. Crypto Tony, "Bu hafta sonu değişiklik olacak gibi görünüyor ve devam etmek için boğalar 28.750 dolardan yüksek aralığı geri almak istiyor. Biz sakinleşene kadar" diye tweet attı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder